Bedrijfsfilm voor elke onderneming

Inspireren, motiveren, activeren

Uit onderzoek is gebleken dat video beter scoort op websites dan tekst en afbeeldingen. Met een bedrijfsfilm breng je in een zeer korte tijd jouw boodschap over. Het wekt ook vertrouwen op, de klant heeft direct een band met de organisatie. Naast promotionele videofilms kun je ook denken aan instructiefilms of informatieve bedrijfsvideo’s, waarom zou je het met woorden uitleggen als het ook met video kan?

Bekijk meer van ons werk:  HD Filmproductie

Featured Case Studies

Profilering

Geef jouw onderneming een online karakter met beeld en geluid.

Val op

Breng de boodschap over op een duidelijke en aantrekkelijke wijze.

Inzicht

Laat een potentiële klant op een interessante wijze kennismaken met de organisatie.

Retentie

Uit onderzoek is gebleken dat audiovisuele informatie beter onthouden wordt.

Social Media

Elke bedrijfsfilm kan gepubliceerd worden via de website, YouTube, Facebook en elk ander populair platform.

Betaalbaar

Door onze efficiënte aanpak hoeft een professionele bedrijfsvideo niet duur te zijn.

Voordelen van een Bedrijfsvideo

6 redenen om niet te wachten.

Wij vinden het belangrijk dat elke video past bij de klant. Daarom werken we op een unieke wijze waar jij de vruchten van plukt. Laat zien dat je trots bent op je bedrijf en geef potentiële klanten een kijkje in de keuken met een online bedrijfsfilm. Denk hierbij aan:

Onze Werkwijze

Zo wordt jouw bedrijfsfilm gemaakt

Hoe gaat het proces in zijn werk? Elk bedrijf is anders, met onze werkwijze kunnen we snel en efficiënt voor elke onderneming of organisatie een passende bedrijfsfilm maken:

 • 1. Concept

  Samen met de opdrachtgever wordt er een concept opgesteld. Sommige organisaties weten precies wat ze willen, soms starten we met een blanco vel. Alles is mogelijk, onze specialisten leiden je door het proces.

 • 2. Pre-productie

  We maken afspraken over de locatie, de faciliteiten, omstandigheden en de benodigde middelen. Aan de hand van het goedgekeurde script kunnen we een doelgerichte planning maken.

 • 3. Productie op locatie

  Dankzij de pre-productie fase kunnen we snel het benodigde materiaal opnemen zonder de dagelijkse werkzaamheden te verstoren. Het is mogelijk op meerdere locaties te filmen, interviews af te leggen etc.

 • 4. Montage

  Op basis van het ruwe materiaal wordt een montage gemaakt, muziek wordt toegevoegd evenals titels en graphics. Eventueel wordt er een voice-over opgenomen.

 • 5. Controle en eindmontage

  Op basis van de eerste “edit” wordt de eindmontage gemaakt, er kunnen meerdere evaluatieversies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

 • 6. Publicatie

  Als de productie voltooid is kunnen we deze als bestand aanleveren, we kunnen ook de publicatie verzorgen op verschillende media platformen waaronder YouTube, Facebook, LinkedIn of Vimeo, en uiteraard op je eigen website.

Meer weten?

BETER IN BEELD

Bedrijfsfilm Dronevideo 2

Drone Video

Prachtige luchtopnames geven elke bedrijfsfilm productie net dat beetje.
View Details
Virtual Reality Video

Virtual Reality Video

Ut sit amet semper arcu. Proin eget ex convallis eu viverra lorem pretium. Morbi dapibus a tellus at euismod. Ut sit amet semper arcu.
View Details
Whiteboard Uitleg Video

Whiteboard Uitleg Video

Proin eget ex convallis eu viverra lorem pretium. Morbi dapibus a tellus at euismod. Ut sit amet semper arcu. Proin eget ex convallis eu viverra lorem dapibus a tellus at euismod.
View Details
1395257522_qmssxlgckjo9rtp

3D Logo Animatie

Tristique eget malesuada sed, viverra at sapien. Maecenas gravida lacus nec dolor apibus a tellus at euismod. Ut sit amet semper arcu. Proin eget ex convallis eu viverra
View Details