Jouw onderneming in 360 graden op Google

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, met een panorama foto zeg je nog veel meer! Iedereen kent Google Street View, je kunt elke uithoek op deze aardbol bekijken op straatniveau dankzij de vele Google auto’s die overal rondrijden. Zou het niet mooi zijn als je ook verder kunt kijken dan de gevel van jouw bedrijf? Met Google Maps Business View is dat mogelijk, en General Marketing kan dit voor je realiseren.

 

Niet iedereen weet dat Google enige tijd geleden een nieuwe feature aan de bekende Google Street View heeft toegevoegd. Naast standaard bedrijfsfoto’s is het ook mogelijk om 360 graden foto’s aan jouw vermelding op Google te koppelen. Panorama foto’s laten een beeld zien waarin de kijker helemaal rond kan kijken, dit maakt de beleving veel sterker. Zo kun je de klanten uitnodigen een kijkje te nemen in de showroom, in een restaurant of welke locatie dan ook.

We hoeven niet uit te leggen hoe belangrijk het is om hoog te scoren in Google. Toch beseft niet elke ondernemer hoe belangrijk Google Maps en Google Street View zijn voor de bekendheid van de organisatie. Dit zijn de voornaamste voordelen van 360 Graden foto’s op Google:

  • Laat jouw klanten meer zien van de zaak dan alleen de voordeur.
  • Google plaatst Maps en Street View standaard bovenin de zoekresultaten.
  • Er worden geen plaatsing en/of hosting kosten gerekend door Google.
  • De panorama foto’s zijn wereldwijd te bekijken in de browser, op PC en mobiel.
  • De 360 graden afbeeldingen zijn ook te delen via social media diensten als Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Hoe worden 360 graden panorama foto’s gemaakt?

Het grootste verschil met een normale foto en een panorama foto is de kijkhoek. Met 360 graden fotografie wordt een camera gebruikt die voorzien is van een speciale lens die een compleet 360 graden beeld kan fotograferen. Bij General Marketing hebben we een ruime ervaring met het vastleggen van hoge kwaliteit foto’s onder diverse omstandigheden waaronder daglicht en kunstlicht. Vooraf worden de beste omstandigheden besproken om een representatief resultaat te bewerkstelligen.

Trusted_Vertrouwde-streetview-fotograaf-1030x589

Google stelt voorwaardes aan de kwaliteit van de panoramafoto’s, daarom mogen alleen gecertificeerde fotografen afbeeldingen toevoegen aan Google Maps Business View. Bij General Marketing beschikken we over dit keurmerk, en kunnen op locatie deze opnames maken. Hiervoor gebruiken we hoge kwaliteit camera apparatuur die compact genoeg is voor vrijwel elke situatie.

Mooie Vermelding

In de Google zoekresultaten, Google Maps en Google Street View.

Betere Vindbaarheid

Genereer meer traffic en verhoog uw omzet.

Schep Vertrouwen

Laat zien wie u bent en wat u doet.

Geschikt voor alle devices

Dus ook voor op de VR brillen, smartphone en tablets.

Geen extra tijd

Snel en neemt geen extra tijd in beslag.

Eenvoudige navigatie

Start met 1 druk op de knop de navigatie naar uw organisatie.

Eenmalige investering

Geen terugkerende kosten uw tour wordt gratis gehost door Google.

Social Media Ready

Deel uw virtuele tour eenvoudig op Facebook, Twitter en Google plus.

General Marketing voor Google Street View

Breng jouw bedrijf direct bovenaan de Google zoekresultaten met panorama fotografie voor Google Maps en Business View. Niet alleen scoor je hoger, en zul je meer bezoekers naar jouw website en locatie lokken, het kan daarnaast de omzet verhogen en je bouwt een band op met potentiële klanten. Je behoudt altijd de beschikking over het beeldmateriaal en kunt deze op elk gewenst moment verwijderen, bijvoorbeeld wanneer de inrichting verandert.

General Marketing Nederland

Neem direct contact op met General Marketing voor alle mogelijkheden voor Google Street View 360 graden fotografie.